maandag 10 oktober 2016

Bulskampveld

Vandaag gingen we wandelen in Bulskampveld met enkele bewoners uit het rust- en verzorgingstehuis uit Oostkamp.  We hielden de buienradar nauwkeurig in het oog en besloten om het er toch maar op te wagen.  Wat een geluk dat we dat deden.  Wij kregen geen spatje regen terwijl Moerbrugge niet gespaard bleef!
Er waren zes bewoners mee.  Ze kregen van ons, om het ijs wat te breken, een zelfgeknutselde herinneringskaart aan deze mooie namiddag.  Samen gingen we op stap.  Het was fijn om eens rustig van de natuur te genieten en alle mooie herfstschatten die we op onze weg tegenkwamen te bewonderen.  Ook in het bezoekerscentrum konden we even van de mooie tentoonstelling genieten en allerlei proefjes doen.Tot slot was er nog even tijd om ons uit te leven op het speelplein, te genieten van een lekkere koek en een drankje. Met een stevige handdruk namen we afscheid.  Tot de volgende keer.

Dank u wel aan de mama van Ilana, de Nonna van Lauren, de papa van Mathis, de papie van Brice en de opa van Iben voor het vervoer en de begeleiding van de kinderen.

Dank u wel aan de papie van Brice voor het nemen van foto's.

Foto's volgen nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten