zondag 14 oktober 2018

wandelen met de bewoners van het rusthuis

Op donderdag 11 oktober trokken we alweer naar Bulskampveld. We gingen er wandelen  met enkele bewoners uit het rust- en verzorgingstehuis uit Oostkamp.  Het was zalig weer, een echt nazomertje. 
Er waren vijf bewoners mee.  Ze kregen van ons, om het ijs wat te breken, een zelf geknutselde herinneringskaart aan deze mooie namiddag.  Samen gingen we op stap.  Het was fijn om eens rustig van de natuur te genieten en alle mooie herfstschatten die we op onze weg tegenkwamen te bewonderen of op te rapen om aan de bewoners te schenken. Hun jaszakken zaten vol met herfstschatten.  In de kruidentuin stonden picknickbanken. Daar kregen de kleuters een lekkere koek en drankje. We bleven er ook even spelen, want op het speelplein was het toch te druk. De bewoners genoten van het zonnetje en hadden er plezier in om naar de spelende kinderen te kijken. De namiddag vloog voorbij en rond 15.30 moesten we alweer afscheid nemen.  Het was fijn met jou erbij. Tot de volgende keer.

Dank u wel aan de grootouders van Jules N. , de papa van Elias, de mama van Louise, de mama van Jules J., de mama van Febe om chauffeur te zijn en de kinderen te begeleiden tijdens de wandeling.

De foto's volgen nog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten