zondag 15 oktober 2017

wandelen met de bewoners van het rusthuis

Op donderdag 12 oktober trokken we alweer naar Bulskampveld. We gingen er wandelen  met enkele bewoners uit het rust- en verzorgingstehuis uit Oostkamp.  Het was alvast zalig weer, een echt nazomertje. 
Er waren vier bewoners mee.  Ze kregen van ons, om het ijs wat te breken, een zelf geknutselde herinneringskaart aan deze mooie namiddag.  Samen gingen we op stap.  Het was fijn om eens rustig van de natuur te genieten en alle mooie herfstschatten die we op onze weg tegenkwamen te bewonderen of op te rapen om aan de bewoners te schenken. Hun jaszakken zaten vol met herfstschatten. De kleuters vonden het ook heel fijn om de rolstoelen te duwen. Op de terugweg was er tijd om ons uit te leven op het speelplein, De bewoners genoten van het zonnetje en hadden er plezier in om naar de spelende kinderen te kijken. Wat later konden we genieten van een lekkere koek en een drankje. Met een stevige handdruk namen we afscheid.  Het was fijn met jou erbij. Tot de volgende keer.

Dank u wel aan de grootouders van Kjëll, de opa van Tibo D., de mama van Emma D., de mama van Audrey, de papa van Cériel om chauffeur te zijn en de kinderen te begeleiden tijdens de wandeling.

klik op de link voor de foto's


Geen opmerkingen:

Een reactie posten